07.3
06:55

Παίρνουν φόρα για το ντέρμπι

AEK1924.gr team
Παίρνουν φόρα για το ντέρμπι

Η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στις 18.30 (ΑΕΚ1924/’ΟΤΕ) την Ερμιονίδα, με στόχο τα πολλά γκολ και το ωραία θέαμα, ώστε ποδοσφαιριστές και κόσμος να πάρουν… φόρα για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο αγώνας της ρεβάνς έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, ωστόσο σήμερα η Ένωση αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ την Ερμιονίδα, την πρώτη ομάδα που της έκοψε βαθμούς από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Κολοσσός αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στην αρχική 11άδα, ωστόσο γνωρίζει καλά ότι όλοι οι παίκτες του μπορούν να σταθούν άξια στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται ότι θα βρίσκεται ο Ανέστης, με τους Γεωργέα, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Πεταυράκη να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

Στη μεσαία γραμμή ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Ρόβας και Ανάκογλου, με τον Μάνταλο να έχει έναν ελεύθερο ρόλο μπροστά τους.

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Αραβίδης, με τους Μπαρμπόσα και Ντούνη να παίρνουν τις θέσεις τους στα φτερά της επίθεσης.

Να θυμίσουμε ότι εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης και Μπακάκης, με τον Γιόχανσον να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας και τον Κορδέρο να επανέρχεται μετά τον τραυματισμό του.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement