02.3
09:45

Κόσμος άλλου επιπέδου!

Πένυ Μακρή
Κόσμος άλλου επιπέδου!
Advertisement

Η Βασίλισσα επέστρεψε και μαζί της και ο κόσμος που έδωσε χθες ρεσιτάλ συμπεριφοράς στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Νίκη, θέαμα και τραγούδι στην κερκίδα περιλάμβανε η χθεσινή ημέρα για την Βασίλισσα η οποία επικράτησε με 105-80 του Πανελευσινιακού και εκτός από το ρεσιτάλ των παικτών του Ντράγκαν Σάκοτα, υπήρξε και το ρεσιτάλ του κόσμου.

Οι περίπου 3.000 Ενωσίτες που βρέθηκαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ παρέδωσαν μαθήματα, χειροκροτώντας κάθε προσπάθεια της ΑΕΚ, αλλά και του Πανελευσινιακού, ενώ αποθέωσαν και τον πρώην αρχηγό της ομάδας Φώτη Βασιλόπουλο.

Οι Κιτρινόμαυροι ευχαριστήθηκαν το θέαμα που τους προσέφερε ο Δικέφαλος, αλλά επικρότησαν και την προσπάθεια της Ελευσίνας και δεν ήταν λίγες οι φορές που το χειροκρότημα ακούστηκε και σε ενέργειες των σταχυοφόρων. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->