28.2
07:46

Περιμένει το κάλεσμα του Τίγρη ο Τζιμπούρ

Πένυ Μακρή
Περιμένει το κάλεσμα του Τίγρη ο Τζιμπούρ

Το καλοκαίρι δεν επήλθε συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αλγερινό, ωστόσο η πόρτα της Ένωσης δεν έκλεισε για μια πιθανή συνεργασία στο μέλλον. Ο «τρομοκράτης» περιμένει το κάλεσμα του Δημήτρη Μελισσανίδη για να συζητήσουν πάνω σε νέες βάσεις το ενδεχόμενο επιστροφής του

Είναι γνωστό ότι ο Ράφικ Τζιμπούρ «καίγεται», από την περασμένη κιόλας χρονιά, να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, κάτι που είχε κάνει σαφές στον Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν το περασμένο καλοκαίρι σε επαφές τους τελικά δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο «τρομοκράτης» στο τέλος της σεζόν θα είναι διαθέσιμος, καθώς μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο από τον Δεκέμβριο και έπειτα έχει πετύχει 8 τέρματα και κάνει εξαιρετική πορεία.

Ο Τζιμπούρ περιμένει τον Τίγρη να κάνει κίνηση έτσι ώστε να συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο επιστροφής του και κάτω υπό άλλες συνθήκες, με τον Μελισσανίδη να είναι εκείνος που έχει το πάνω χέρι της συμφωνίας.

Να θυμίσουμε ότι το καλοκαίρι στον Αλγερινό είχε προταθεί συμβόλαιο στο οποίο θα πληρωνόταν ανάλογα με τις συμμετοχές του, κάτι που δεν είχε δεχθεί, περιμένοντας από τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης κάτι καλύτερο, σε περίπτωση νέων συζητήσεων.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement