24.2
08:05

Σε ανοιχτή γραμμή με ΟΑΚΑ ο Τίγρης

Πένυ Μακρή
Σε ανοιχτή γραμμή με ΟΑΚΑ ο Τίγρης

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ θα απουσιάζει από τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας κόντρα στην Παναχαϊκή, ωστόσο θα ενημερώνεται τηλεφωνικώς για την εξέλιξη του αγώνα

Πολύ δύσκολα θα χάσει ματς της Ένωσης, ωστόσο όταν αυτό συμβαίνει αναγκαστικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρίσκεται με το τηλέφωνο ανα χείρας για να μαθαίνει τα νέα της ομάδας.

Ο Τίγρης είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό ταξίδι στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους, οι οποίοι δεν θα του επιτρέψουν να βρίσκεται σήμερα στο κεντρικό μπουθ του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ωστόσο, το σίγουρο είναι, όπως και κάθε φορά, ότι ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα έχει άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες του για να μαθαίνει την εξέλιξη του αγώνα και το σκορ. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->