Με καλεσμένους του Βασίλη Ρόβα, Χριστόφορο Μπακαούκα και Φάνη Τσαούση έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το Athens Fan club της ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Μαζί μας παρευρέθηκαν ο Βασίλης Ρόβας από τη ποδοσφαιρική ομάδα και ο Φάνης Τσαούσης μαζί με τον Χριστόφορο Μπακαούκα οι οποίοι τιμήθηκαν για τη προσφορά τους στην ομάδα χάντμπολ όλα αυτά τα χρονιά.
Το Φάνη Τσαούση και τον Χριστόφορο Μπακαούκα τίμησαν δυο άνθρωποι οι οποίοι είναι χρόνια κοντά μας στο club,ο Γιάννης Μακρής και ο Νίκος (Ηγουμενίτσα).
Επίσης τιμήθηκε και το μέλος του club Αχιλλέας Κερασαρίδης για όσα έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, από τον Γιάννη Ευστρατιάδη.
Να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν μαζί μας το βράδυ της παρασκευής άλλα ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε το αγωνιστή οπαδό και φίλαθλο Πάρη Βάκη, τον Αλέξανδρο Οικονόμου και τους χρόνια φίλους μας και μέλη Γιώργο (τυροπιτά), Κώστα Αβτζή, Τάκη και Θανάση Σίννη.
Όλοι μας δώσαμε ραντεβού για του χρόνου».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement