Η διοίκηση της Τσέλσι κατάφερε με μια σειρά πρωτοβουλιών, να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα που είχε διαμορφωθεί μετά τη ρατσιστική επίθεση οπαδών της σε μαύρο Γάλλο πολίτη στο μετρό του Παρισιού.
Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς δηλώνει εξοργισμένος στο περιβάλλον του από το περιστατικό και πέρα από την απόφασή του να τιμωρήσει αυστηρά τους ρατσιστές οπαδούς, μην επιτρέποντάς τους να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδι της Τσέλσι στο μέλλον, ζήτησε να τρέξουν οι διαδικασίες προκειμένου να αποζημιωθεί το θύμα.
“Είμαστε αηδιασμένοι. Ο σύλλογος θέλει να απολογηθεί για την ασυγχώρητη συμπεριφορά μιας μικρής ομάδας οπαδών”, ανέφερε εκπρόσωπος του συλλόγου.
Παράλληλα η διοίκηση της Τσέλσι πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει το θύμα και την οικογένειά του να παρακολουθήσουν τον αγώνα ρεβάνς με την Παρί στο Λονδίνο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Πηγή: contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement