20.2
13:53

Δεν βγήκαν πάλι τα δελτία, φουλ επίθεση από τον ΟΦΗ!

AEK1924.gr team
Advertisement

Στα όριά τους βρίσκονται στον ΟΦΗ με την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ να μην εκδώσει δελτία στους ποδοσφαιριστές που πήραν μεταγραφή τον Ιανουάριο.

 Η επιτροπή γνωστοποίησε και πάλι την απαίτησή της να προσκομίσει η κρητική ΠΑΕ βεβαιώσεις ότι έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές σε τέσσερις παλιούς ποδοσφαιριστές της, γεγονός που όπως σημείωναν οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι πρωτάκουστο.

Ετσι λοιπόν οι ιθύνοντες των Κρητικών πήραν την απόφαση να καταθέτουν από εδώ και στο εξής ένσταση εναντίον της κάθε ομάδας που έχει και την παραμικρή οφειλή σε ποδοσφαιριστές προηγούμενων ρόστερ βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα!

Είναι άλλωστε γνωστό ότι πολύ λίγες είναι οι ελληνικές ομάδες που δεν χρωστούν κάτι που σημαίνει ότι στον ΟΦΗ δεν θα προλαβαίνουν να καταγγέλουν από εδώ και στο εξής!

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->