18.2
13:29

MVP o Μαρτίνες, καλύτερο γκολ ο Μονιάκης

AEK1924.gr team

Ο Νίκολα Μαρτίνες κέρδισε το βραβείο του MVP για την απόδοσή του στο ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ το γκολ του Μανώλη Μονιάκη απέναντι στον Παναθηναϊκό αναδείχθηκε το καλύτερο κατέκτησε αυτό του καλύτερου γκολ της 24ης αγωνιστικής.

O Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Παναιτωλικού συγκέντρωσε το 52,72% των ψήφων του κοινού, αφήνοντας πίσω του τους Νίκο Καρέλη (28,18%) και Χαβιέ Ούμπιδες (19,10%).

“Best Goal” ψηφίστηκε η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μανώλη Μονιάκη στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεύτερο αναδείχθηκε το γκολ του Νίκου Καλτσά στον αγώνα της Βέροιας με τον Λεβαδειακό και τρίτο του Κώστα Φορτούνη κόντρα στον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 24η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ:

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP:

Νίκολας Μαρτίνες (Παναιτωλικός) 52,72%

Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός) 28,18%

Χαβιέ Ούμπιδες (Ατρόμητος) 19,10%

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal:

Μανώλης Μονιάκης (ΟΦΗ) 63,95%

Νίκος Καλτσάς (Βέροια) 22,44%

Κώστας Φορτούνης (Ολυμπιακός) 13,61%

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement