Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν πως ο Γιαγιά Τουρέ είναι ο πρώτος στόχος της Ίντερ για το ερχόμενο καλοκαίρι, αρκεί βέβαια να βρεθούν ένας σκασμός… λεφτά.
Τον Γενάρη που μας πέρασε η Ίντερ κινήθηκε δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι αποκτώντας μεταξύ άλλων τους Σατσίρι, Ποντόλσκι, Σαντόν και τον Μπρόζοβιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Στόχος του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας είναι το ερχόμενο καλοκαίρι να δημιουργήσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα Ιταλίας.
Κάπου εδώ έρχεται το όνομα του Γιαγιά Τουρέ. Οι σχέσεις του 31άχρονου μέσου έχουν διαταραχθεί τα τελευταία χρόνια με την Μάντσεστερ Σίτι, οπότε μία αποχώρηση το καλοκαίρι μοιάζει αρκετά πιθανή.
Στην Ιταλία αναφέρουν πως βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Ίντερ, όμως οι “Νερατζούρι” θα πρέπει να… ξηλωθούν για να καλύψουν τις απαιτήσεις του.
Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Τουρέ ολοκληρώνεται το 2017.
Πηγή:sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement