14.2
06:30

Με ομάδα ειδικών συνθηκών για το διπλό

AEK1924.gr team
Με ομάδα ειδικών συνθηκών για το διπλό

Με πολλά προβλήματα, χωρίς προπονητή και πολλές απουσίες η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Δράμα (18:00, ΑΕΚ1924) για την 17η αγωνιστική και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην τετράδα.

Όπως ενημερωθήκατε χθες αποκλειστικά από το ΑΕΚ1924 ο Γιάννης Αρβανίτης δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή της Ένωσης και οι πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ελάχιστες.

Με την υπόλοιπη ομάδα δεν ταξίδεψαν ούτε ο Τσαούσης με τον Δημοσθένους, ενώ πέραν του Αρβανίτη, ούτε ο Στέλιος Αλεπουδέας βρέθηκε στη Δράμα με τον Κώστα Σταματιάδη να ηγείται της αποστολής.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν κάνει προπονήσεις το τελευταίο διάστημα λόγω του γνωστού προβλήματος με το κλειστό του Μενιδίου και αυτό είναι κάτι που έχει επιβαρύνει τους Μάγκες.

Η ΑΕΚ μετά το πέρασμα 16 αγωνιστικών βρίσκεται στην 3η θέση με 22 βαθμούς, ενώ η Δράμα είναι ουραγός του πρωταθλήματος έχοντας 16 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->