13.2
21:51

Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Λέτο

AEK1924.gr team
Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Λέτο
Advertisement

Ο Σεμπάστιαν Λέτο χειρουργήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Μπουένος Άιρες και όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τους γιατρούς τους.

Από απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση στο κεφάλι του Σεμπάστιαν Λέτο το πρωί της Παρασκευής με τον Αργεντινό πρώην άσο του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να περνάει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε γίνει στον εγκέφαλο του από το σίδερο που τον είχε χτυπήσει στην διάρκεια της Τρίτης.

Ο Λέτο πέρασε την πόρτα του χειρουργείου του Μπουένος Άιρες την Παρασκευή και όλα πήγαν καλά σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς του. Μάλιστα ένας εκ των φυσιοθεραπευτών της Λανούς ο Ντονάνο Βιλάνι δήλωσε σε ιστοσελίδα της Αργεντινής:

“Θα χρειαστούν τρεις με τέσσερις μήνες για να αναρρώσει. Θα μείνει εκτός για μια εβδομάδα με δέκα μέρες και μετά θα ξεκινήσει πρόγραμμα επανένταξης”.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε να αυξηθεί και άλλο ο χρόνος αποθεραπείας του και να φτάσει στους έξι μήνες ενώ δεν αποκλείεται να υποχρεωθεί και σε άλλη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι μετά από αυτό το εξάμηνο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του.

Εν τω μεταξύ αρκετοί πρώην συμπαίκτες του αλλά και φίλοι του από την Ελλάδα επικοινώνησαν μαζί του για να του μεταφέρουν τις ευχές τους για περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->