«Εάν ένα χρέος δεν μπορεί να αποπληρωθεί, τότε αυτό οδηγεί σε κούρεμα» δήλωσε πριν από λίγο ο Γιάνης Βαρουφάκης σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό Stern. Τόνισε επιπλέον ότι για αυτό «μπορούμε να εφεύρουμε πολλές ονομασίες» σημειώνοντας πως τόσο η ελληνική όσο και η γερμανική γλώσσα «είναι ιδιαίτερα δημιουργικές».
Αναφερόμενος στο γερμανικό λαό είπε πως «είναι καλύτεροι Ευρωπαίοι από τους Γάλλους, καλύτεροι και από εμάς τους Έλληνες» ενώ ειδικά για την Ανγκελα Μέρκελ τόνισε πως είναι «η πιο έξυπνη πολιτικός στην Ευρώπη».
Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του γερμανού ομολόγου του Βόλφγανγκ Σόιμπλε:«Είναι πιθανώς ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός με πνευματική υπόσταση και είναι δεσμευμένος Ευρωπαίος και ριζωμένος φεντεραλιστής».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement