Με τρία γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Άλιμο, έκανε το +6 με αγώνα λιγότερο και «καθάρισε» την πρώτη θέση του ομίλου.
Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου με τον Άλιμο να αρέσκεται σε έναν πιο παθητικό ρόλο και να προσπαθεί μέσω των αντεπιθέσεων.
Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε όταν ο Τζάθας με τον Βλαχομήτρο άλλαξαν πλευρές, με τον πρώτο να κερδίζει πέναλτι λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους. Την εκτέλεσε ανέλαβε ο ίδιος και έκανε το 1-0 πλασάροντας εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλύτερη παρότι δεν μπήκε το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι, έβαλε κάτω την μπάλα και έτσι ήρθαν τα δύο γκολ.
Το 2-0 για την ΑΕΚ ήρθε έπειτα από πολύ όμορφη ενέργεια των Κιτρινόμαυρων και τον Βλαχομήτρο να σκοράρει, ενώ ο ίδιος παίκτης με ωραία κούρσα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Παρόλ’αυτά οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα για το τρίτο γκολ για φάουλ που δεν δόθηκε.
Μετά από αυτή την νίκη η ΑΕΚ έκανε το +6 από τον δεύτερο Άλιμο έχοντας έναν αγώνα λιγότερο και καθάρισε την πρώτη θέση. Πλέον οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν αντίπαλο για τα μπαράζ, με τον Απόλλωνα και τον Άλιμο να παλεύουν για την δεύτερη θέση.
ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ: Μαυρίδης, Κακούτης Κ., Καινούργιος, Κολινιάτης (68’ Καρακλάς) Πέττας (68’ Μετεκίδης) Προμπονάς, Χρήστου (62’ Κακιώρης) Πιπεράς, Χακράμα, Παυλίδης, Κακούτης Γ. (46’ Ζόγκος)
ΑΕΚ: Πάντος, Βιδάλης, Γραμματίκας, Μαρκοπουλιώτης, Κοντοές, Γαλανόπουλος, Τζάθας (71’ Μίχας) Καρβουνίδης (71’ Λίτσι) Κυριαζής, Τσέλιος (76’ Γεωργαμλής, 82′ Ασπρογιάννης) Βλαχομήτρος
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement