Η ΑΕΚ είχε συμφωνήσει με τον Δήμο της Χαλκίδας και τις αρμόδιες αρχές για το κλειστό της περιοχής στα ματς με τον Διομήδη Άργους και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το βράδυ της Τρίτης (3/2) όλα ανατράπηκαν χωρίς λόγο και αιτία.
Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είχαν συμφωνήσει για το παραχωρητήριο του κλειστού για τα δύο συγκεκριμένα παιχνίδια και χωρίς κάποια αιτία την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ακυρώθηκαν όσα είχαν συμφωνηθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΕΚ1924, ο Κώστας Σταματιάδης (που παλεύει κόντρα σε θεούς και δαίμονες) έχει ήδη προχωρήσει σε συμφωνία για το κλειστό που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ και τον κόσμο της στο ντέρμπι του Σαββάτου (7/2) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Μετά τα όσα συνέβησαν στην ΑΕΚ με το θέμα της έδρας δεν θέλουν να ανακοινώσουν ποιο γήπεδο θα χρησιμοποιήσουν για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έως ότου πάρουν στα χέρια τους το επίσημο έγγραφο του παραχωρητηρίου. Κάτι που αναμένεται να γίνει έως το μεσημέρι.
Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το γήπεδο είναι εντός της Αττικής, ενώ σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Διομήδη θα γίνει πιθανότατα την Τετάρτη (10/2) και δεν αποκλείεται να διεξαχθεί στο ίδιο κλειστό που θα γίνει το ματς του προσεχούς Σαββάτου.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement