19.1
11:53

Πλήγμα με Ανέστη, τραυματίστηκε ο Φαγέ

AEK1924.gr team
Πλήγμα με Ανέστη, τραυματίστηκε ο Φαγέ

Με τρία νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ. Αιμάτωμα ο Ανέστης, κάκωση οι Ρόβας και Φαγέ.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που διεξήχθη στα Σπάτα. 

Οσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο τον Αλιμο έκαναν αποθεραπεία. Οι Γιάννης Ανέστης (αιμάτωμα στον τετρακέφαλο) και Βασίλης Ρόβας (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) έκαναν αποθεραπεία και στη συνέχεια θεραπεία από χτυπήματα που δέχτηκαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς. 

Ο Αμπλαγιέ Φαγέ κατά τη διάρκεια της προπόνησης υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις προσεχείς ημέρες. 

O Μιγκέλ Κορδέρο και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. 

Η προετοιμασία της ομάδας για τον μεθαυριανό αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο την Κέρκυρα (21/1, 17:45) θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το πρωί της Τρίτης στις 10:00 στα Σπάτα. Στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και η αποστολή των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->