Μελισσανίδης, Σαββίδης και Αλαφούζος συμφώνησαν για συμμαχία ενάντια στην «παράγκα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και χάραξαν κοινή γραμμή κατά της διαφθοράς και υπέρ της κάθαρσης του
Οι τρεις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου ενώνονται για την κάθαρση του, καθώς Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος συμφώνησαν σε συμμαχία κατά της διαφθοράς.
Οι ισχυροί άνδρες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, που συνδέονται καιρό λόγω των επιχειρηματικών τους βημάτων, συναντήθηκαν χθες το βράδυ και συζήτησαν για την κοινή γραμμή που θα ακολουθήσουν για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟ, με τον οποίο ο Σαββίδης είχε ραντεβού νωρίτερα.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και αποφασίστηκε η συγκεκριμένη συμμαχία, είναι η ανυπαρξία των υπευθύνων να «τελειώσουν» την παράγκα και να ξεσκεπάσουν την εγκληματική οργάνωση, με αποτέλεσμα αυτοί που βρίσκονται πίσω από τα πράγματα να συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.
Βασικά θέματα στη συνομιλία μεταξύ των τριών ήταν οι ορισμοί διαιτητών, η αλλαγή προέδρου της ΕΠΟ, με τον Γκιρτζίκη να θεωρείται κακή επιλογή αλλά και διάφορα άλλα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Με τον Δημήτρη Μελισσανίδη πρωτοστάτη της προσπάθειας αποφασίστηκε και από τις τρεις πλευρές να δοθεί μάχη ώστε να απομακρυνθούν όσοι εμπλέκονται στην «εγκληματική οργάνωση» και από εκεί και πέρα να μπουν σε τάξη όλα όσα χαρακτηρίζουν το πρωτάθλημα αφερέγγυο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement