15.1
16:48

Στα ροζ πάλι ο Ναδάλ

AEK1924.gr team
Στα ροζ πάλι ο Ναδάλ
Advertisement

Φλουό χρώματα για τον Ρότζερ Φέντερερ, τον Ράφα Ναδάλ και τη Σερένα Γουίλιαμς φέτος στο Αυστραλιανό Όπεν. Διεκδικεί βραβείο ο Νικ Κύργιος.

Όταν ο Ράφα Ναδάλ πρωτοφόρεσε ροζ στο Ρολάν Γκαρός το 2009, αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τον μετέπειτα φιναλίστ Ρόμπιν Σόντερλινγκ.

Στην επιστροφή του στα Grand Slam, στο Αυστραλιανό Όπεν από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξαναφορέσει ροζ.

Φλουό χρώματα επέλεξε η σχεδιαστική ομάδα της NIKE για το το πρώτο Grand Slam της σεζόν με το κίτρινο της εμφάνισης του Ρότζερ Φέντερερ να… τυφλώνει κόσμο.

Η Μαρία Σαραπόβα διαφοροποιείται με το κόκκινο φόρεμα, το οποίο θα φοράει πιθανότατα στα παιχνίδια που ξεκινούν αργά.

Πριν καν γίνει το πρώτο σερβίς (τη Δευτέρα 19/1) ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κύργιος διεκδικεί το βραβείο του πιο κακοντυμένου με το σορτς που θυμίζει δεκαετία του ’90.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->