13.1
21:45

Γιώργος Παπανδρέου: Όλοι αγνόησαν το “εάν” στο λεφτά υπάρχουν. Το “εάν” ήταν το διακύβευμα

AEK1924.gr team
Γιώργος Παπανδρέου: Όλοι αγνόησαν το “εάν” στο λεφτά υπάρχουν. Το “εάν” ήταν το διακύβευμα
Advertisement

Στο κεντρικό δελτίου του Αντέννα εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Όλα όσα είπε για το “λεφτά υπάρχουν”, γιατί έφτιαξε νέο κόμμα και τον Κ. Καραμανλή

“Το πρόβλημα στη χώρα μας είναι η δημοκρατική λειτουργία του κράτους. Θεωρώ οτι το ΠΑΣΟΚ έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, ταυτίστηκε με τις πιο συντηρητικές εκφάνσεις της δεξιάς”, σημείωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίου του Αντέννα.

“Έχουμε υποχρέωση να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα αξιών και αρχών”, τόνισε και προσέθεσε “έβαλα το κεφάλι μου στο ντορβά, δεν υπολόγισα πολιτικό κόστος, δε πέταξα τη καυτή πατάτα σε άλλους, δεν έπαιξα τη χώρα στα ζάρια. Αποφύγαμε όμως μια βαθύτερη κρίση, την χρεωκοπία”.

“Όλοι αγνόησαν το “εάν” στο λεφτά υπάρχουν. Το “εάν” ήταν το διακύβευμα. Κράτος διαφάνειας, αποτελεσματικό”, υπογράμμισε και είπε ότι ο κ. Καραμανλής παρέδωσε τη χώρα χρεοκοπημένη με τεράστιο έλλειμμα και χρέος. “Ο Ελληνικός Λαός έβαλε πλάτη και σηκώσαμε τη χώρα”, είπε.

“Το μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα. Οι αιτίες είναι που μας έφεραν στο μνημόνιο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα”.

“Φτιάχνουμε το Κίνημα για να μην χαθούν οι ιδέες που εκπροσωπούσαμε. Καλώ τον προοδευτικό πολίτη να συστρατευθούμε σε αυτή τη νέα αρχή”, κατέληξε.

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->