10.1
20:45

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατά καιρούς και όταν της δίνεται ευκαιρία δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, όπως έκανε και σήμερα στο φιλικό που έγινε στην Λαμία για φιλανθρωπικό σκοπό με αντίπαλο την ΦΘΙΑ.

Μπορεί οι Μάγκες να βιώνουν δύσκολες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα και να παλεύουν μόνοι τους για να επιβιώσουν, την ίδια ώρα που η Ερασιτεχνική είναι άφαντη.

Αυτό όμως δεν της απαγορεύει να είναι δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και γι’αυτόν τον λόγο ταξίδεψε στην Λαμία για να αντιμετωπίσει την ΦΘΙΑ, με τα έσοδα του αγώνα να πηγαίνουν σε ανθρώπους που περνούν δύσκολα.

Για την ιστορία η ΑΕΚ επικράτησε με 39-14, ενώ το «παρών» στο κλειστό έδωσε ο ΣΦ ΑΕΚ Λαμίας, ο οποίος μετά την λήξη του ματς έκανε το τραπέζι στην Ένωση.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο ΑΕΚτζής Θανάσης Παύλου, ο οποίος βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Το παιχνίδι σταμάτησε προσωρινά για να μαζευτούν οι δύο ομάδες γύρω από τον Θανάση και να τον χειροκροτήσουν δίνοντάς του δύναμη για την συνέχεια. Η ομάδα του έδωσε μια μπλούζα της με τις υπογραφές όλου του τμήματος.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement