Ο Γερμανός τεχνικός, Τόρστεν Φινκ θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Δώνη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, με την κυπριακή ομάδα να έρχεται σε προφορική συμφωνία μαζί του. Διαβάστε το βιογραφικό του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “ΔΗΜΟΣΙΑ” ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή Thorsten Fink.
H συμφωνία προβλέπει 18μηνη περίοδο συνεργασίας (6+12 μήνες) με όψιον στον ΑΠΟΕΛ.”
O 47χρονος Γερμανός κόουτς, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην ομάδα νέων της Σάλτσμπουργκ το 2006-07, στη συνέχεια κάθισε για ένα χρόνο στον πάγκο της Ίνγκολσταντ (2008-09), ενώ ήταν τεχνικός της Βασιλείας από το 2009 μέχρι το 2011. Τελευταία του δουλειά ήταν στο Αμβούργο, όπου παρέμεινε στον πάγκο από το 2011 ως τον Δεκέμβρη του 2013.
Ο Φινκ έκανε αξιόλογη καριέρα και ως ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ντόρτμουντ, στη συνέχεια πέρασε πέντε χρόνια στην Βάτενσαιντ, πριν μετακομίσει στην Καρσλρούη όπου έμεινε τρία χρόνια. Τις καλύτερες μέρες της καριέρας του, τις έζησε αναμφίβολα στην Μπάγερν Μονάχου, όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια ως μέλος της πρώτης ομάδας κι ακόμη τρία στην δεύτερη. Με τους Βαυαρούς κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, ένα Τσάμπιονς Λιγκ κι ένα Διηπειρωτικό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement