08.1
09:00

Πρόταση μαμούθ της Τσέλσι για τον Μέσι

AEK1924.gr team
Πρόταση μαμούθ της Τσέλσι για τον Μέσι
Advertisement

Δημοσίευμα αγγλικής εφημερίδας αναφέρει πως η Τσέλσι είναι έτοιμη να καλύψει τη ρήτρα των 250 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα και να τον κάνει “δικό” της.

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα “Daily Star”, πηγές κοντά στην Μπαρτσελόνα αναφέρουν πως η Τσέλσι έχει σκοπό να πληρώσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Αργεντινού, ύψους 250.000.000 ευρώ. Επιπλέον, οι “Μπλε” έχουν σκοπό να προσφέρουν στον “Λίο” εξαετές συμβόλαιο με τα χρήματα που επιθυμεί, με αποτέλεσμα το κόστος του deal πιθανώς να διπλασιαστεί.

Η υπόθεση άνοδος έχει ξεκαθαρίσει, αλλά η υπόθεση πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ για τη σεζόν 2014-2015 μόλις ξεκίνησε! Στο 2.75 ο Μάνταλος, στο 5.00 Αραβίδης και Μπρέσεβιτς μόνο στο Stoiximan.gr

Ο Ζοζέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε τονίσει πως η Τσέλσι δεν έχει “καμία πιθανότητα” να αποκτήσει τον Μέσι, όμως οι τεταμένες σχέσεις του Αργεντινού με τους “μπλαουγκράνα” το τελευταίο διάστημα ίσως δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συμφωνία μεταξύ της Αγγλικής ομάδας και του 27χρονου σούπερ σταρ.

Ο Μέσι δεν προπονήθηκε την περασμένη Δευτέρα, με πολλούς να θεωρούν πως αυτό ήταν ένα “μήνυμα” του Αργεντινού προς τον προπονητή της “Μπάρτσα”, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα τον είχε κάνει αλλαγή στον αγώνα με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ισπανός προπονητής με δηλώσεις του φάνηκε ιδιαίτερα αινιγματικός:

“Δεν επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω αυτά τα ρεπορτάζ. Ότι συμβαίνει στην ομάδα μένει πάντα στα αποδυτήρια”, σχολίασε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε και συνέχισε:

“Έχω την ίδια σχέση, με αυτή που είχα στην αρχή της χρονιάς με όλους τους παίκτες μου. Δεν έχει αλλάξει κάτι”.

Τα Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως το “γυαλί” στη σχέση των δύο ανδρών έχει “ραγίσει”, με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Το περιβάλλον του Μέσι πάντως τονίζει πως η Τσέλσι είναι έτοιμη να κάνει την κίνησή της αν ο παίκτης αποφασίσει να φύγει το καλοκαίρι από το “Κάμπ Νόου”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία τέτοια συμφωνία είναι πιθανό να δημιουργήσει πρόβλημα στην Τσέλσι όσον αφορά το Financial Fair Play, όμως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς δεν προτίθεται να χάσει την ευκαιρία να υπογράψει έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο.

Πηγή:contra.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->