
Ο σέντερ της Βασίλισσας αισθάνεται ήδη καλύτερα και θα κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες αισθάνεται πολύ καλύτερα, μετά τον τραυματισμό του και θα κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προλάβει την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Στην ΑΕΚ δεν θα διακινδυνεύσουν για ακόμα μια φορά, όπως συνέβη πριν το ματς με το Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει ο σέντερ της Βασίλισσας και να χάσει πολύτιμο χρόνο, ωστόσο ο «Σαρικό» δείχνει έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις και να «τρέξει», για να δώσει έξτρα βοήθεια στη Βασίλισσα, οποία αυτή τη στιγμή έχει μοναδικό καθαρό 5άρι τον Μενσά – Μπονσού, καθώς ο Γιώργος Τσιάκος έχει κληθεί να ψάξει ομάδα για να αποχωρήσει.
Στην Ένωση είναι αισιόδοξοι ότι ο Σαρικόπουλος θα καταφέρει να ταξιδέψει στην Πυλαία, εκεί όπου η Βασίλισσα θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος λίγες ημέρες πριν κέρδισε τον ΠΑΟ, με την… έξοδο της ΑΕΚ να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement