Ο Γιάκομπ Γιόχανσον έχει ενσωματωθεί στην ΑΕΚ, τις τελευταίες μέρες ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και ετοιμάζεται την Πέμπτη για το ντεμπούτο του
Στη χθεσινή προπόνηση ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε τον Σουηδό χαφ στο πλευρό του Δημήτρη Ανάκογλου, με τον Γιόχανσον να εμφανίζεται έτοιμος για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Την Πέμπτη η Ένωση αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ σε ένα κομβικό παιχνίδι και όπως φαίνεται ο Γιόχανσον θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα με τον Ανάκογλου στο πλευρό του.
Όλο αυτό το διάστημα ο Δέλλας ετοίμαζε τον 25χρονο μέσο στις προπονήσεις και πλέον όπως όλα δείχνουν θα τον δούμε για πρώτη φορά με την φανέλα της ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο.
Ο Γιόχανσον θα μπει κατευθείαν στα δύσκολα, μιας και η σημασία και η κρισιμότητα του συγκεκριμένου παιχνιδιού είναι τέτοια που ανεβάζει πολύ ψηλά τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις για την Ένωση.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement