29.12
12:50

Σαμαράς:Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου οι εκλογές

AEK1924.gr team
Σαμαράς:Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου οι εκλογές
Advertisement

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανέφερε σχετικά με την αποτυχία ψήφισης του Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Σήμερα είχαμε την τελευταία ψηφοφορία. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να εκλέξει πρόεδρο η σημερινή Βουλή και να αποτραπούν οι πρόωρες εκλογές. Δυστυχώς μια μειοψηφία 132 βουλευτών, μέσα στους οποίους συναθροίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΧΑ, σέρνουν τη χώρα σε πρόωρες εκλογές».

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι «Αυτό που δεν έκανε η Βουλή, είναι ώρα να το κάνει ο ίδιος ο λαός. Να διώξει την αβεβαιότητα. Τώρα ήρθε η ώρα του λαού».

Όπως αναμενόταν ενημέρωσε ότι «Αύριο θα πάω στη Βουλή και θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διάλυση της Βουλής, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, και την προκήρυξη εκλογών στις 25 Ιανουαρίου».

«Είμαι εδώ, για να διασφαλίσω ότι η χώρα θα φτάσει στο λιμάνι της ασφάλειας και της σταθερότητας χωρίς να κινδυνέψουμε», ανέφερε.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->