
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έβρισκε αγοραστή για τον σπίτι του στην Αγγλία και αναγκάστηκε να το νοικιάσει για να καλύψει τα έξοδα του.
Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μετεγγραφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης, κλείδωσε φεύγοντας την πολυτελή κατοικία του στο Γούντφορντ. Το χωριό βρίσκεται στην περιοχή Τσέσαϊρ, περιοχή κοντά στο Μάντσεστερ την οποία επιλέγουν για να ζήσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το περίφημο σπίτι με τους καθρέφτες παραμένει απούλητο παρά τις προσπάθειες του Πορτογάλου να το παραχωρήσει.
Έτσι προκειμένου να καλύψει τα έξοδα του και να αποφευχθούν οι ζημιές που προκαλούνται όταν ένα σπίτι παραμένει ακατοίκητο, βρήκε ενοικιαστή.
Η εφημερίδα Mirror αναφέρει πως ο νοικάρης του Ρονάλντο είναι ο Λουκ Σο και καταβάλλει το ποσό των 8.900 ευρώ μηνιαίως για να ζει στο σπίτι που διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, εσωτερινή πισίνα, σάουνα, τζακούζι και κελάρι για κρασιά.
Ο 19χρονος Σο είναι ενθουσιασμένος με το σπίτι και βέβαια με το γεγονός πως ανήκει σε έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.
Σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Ρονάλντο διατηρούν κατοικίες ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ρίο Φέρντιναντ.
Πηγή: sport24.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement