Ο Αλέσιο Τσέρτσι απάντησε θετικά στην πρόταση της Μίλαν και ο Φερνάντο Τόρες επιστρέφει μετά από 7,5 χρόνια στην Ατλέτικο Μαδρίτης.
Ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο Μαδρίτης πρέπει να θεωρείται ο Φερνάντο Τόρες, επιστρέφοντας μετά από επτάμιση χρόνια στο “Vicente Calderon”, μετά τη συγκατάθεση του Αλέσιο Τσέρτσι προκειμένου να ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο και να φορέσει τη φανέλα της Μίλαν.
Σύμφωνα με ισπανικά και ιταλικά ΜΜΕ το τυπικό σκέλος της υπόθεσης αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ωρών με τις σχετικές ανακοινώσεις.
Ο Ιταλός επιθετικός των “ροχιμπλάνκος”, Αλέσιο Τσέρτσι, είπε το ναι, σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ, και αναμένεται να ταξιδέψει στο Ντουμπάι εκεί όπου βρίσκονται οι “ροσονέρι” για τη χειμερινή τους προετοιμασία.
Αντίθετο ο ”Ελ νίνιο” θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για τη Μαδρίτη και τη δεύτερη θητεία του στην Ατλέτικο. Ο Φερνάντο Τόρες φόρεσε από το 2001 έως το 2007, 214 φορές τη φανέλα των “κολτσονέρος” και σκόραρε 82 φορές.
Πηγή: sport24.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement