27.12
18:00

Μενσά – Μπονσού: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα»

AEK1924.gr team
Μενσά – Μπονσού: «Ήρθα σε μια ιστορική ομάδα»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Βασίλισσας, Ποπς Μενσά – Μπονσού έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης της ΑΕΚ και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του έδωσε την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ στο Facebook:

Για την απόφασή του να έρθει στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με τον ερχομό μου στην ΑΕΚ. Ανυπομονώ να παίξω, να βρω «χημεία» με τους συμπαίκτες μου και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Η ΑΕΚ μου προσφέρει μία μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσω κάτι από την αρχή και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Μου αρέσει να ηγούμαι».

Για την ιστορία της ΑΕΚ: «Εννοείται πως ξέρω πως ήρθα σε μία ιστορική ομάδα. Άλλωστε, έπαιξαν στην ΑΕΚ δύο φίλοι μου, ο Τζέι Αρ Χόλντεν και ο Άντριου Μπετς με τους οποίους μιλάω συχνά και μου έχουν αναφέρει αρκετά πράγματα. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα με στόχους, εγώ είμαι ένας παίκτης με φιλοδοξίες, οπότε θεωρώ ότι πήρα μία σωστή απόφαση για την καριέρα μου».

Για τον βαθμό ετοιμότητας του: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον αυριανό αγώνα και θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε».

Διαβάστε όλο το άρθρο

Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το στην Google

Google ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Advertisement