25.12
21:00

Στην Τουρκία ο Ερτέλ

AEK1924.gr team
Στην Τουρκία ο Ερτέλ
Advertisement

Η προθεσμία της Εuroleague για ενδεχόμενες αλλαγές στα ρόστερ των ομάδων, τελειώνει στις 30/12. Οπότε για να τελειώνει η μετακόμιση του Τομάς Ερτέλ στην Εφές το συντομότερο, ο Γάλλος “πέταξε” για την Κωνσταντινούπολη.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει… καρέ καρέ για όσα συνέβησαν εσχάτως και αφορούσαν τον Ερτέλ, την Εφές -αλλά και την προσπάθεια που έκανε η Φενέρμπαχτσε για την τιμή των όπλων, πριν αποσυρθεί. Πράγμα που επιβεβαίωσε λίγες ώρες αργότερα και ο εκπρόσωπος του.

Σας είχαμε πει και ότι το συμβόλαιο θα είναι έως το 2017, με NBA out το καλοκαίρι του 2016. Οι Βάσκοι θα λάβουν 750.000 ευρώ και ο παίκτης 800.000 δολ. το χρόνο.

Όσοι τυχόν υποστηρίξουν ότι ήξεραν πως αυτή θα είναι η έκβαση από τον Οκτώβρη, απλά… δεν θυμούνται ότι τότε ήταν η πρώτη προσπάθεια πώλησης που δεν είχε αίσιο τέλος (μάλιστα, τότε για πρώτη φορά η Λαμποράλ ενόχλησε τη Νανσί, για τον Άνταμς, ο οποίος υπέγραψε την Τετάρτη 25/12), με τη δεύτερη να ξεκινά πριν δυο εβδομάδες και ενώ ο παίκτης άλλαξε μάνατζερ (τον πήρε ο Ραζνιάτοβιτς).

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->