25.12
17:00

Οι μισοί επαγγελματίες είναι πρόθυμοι να μπουν σε ρύθμιση οφειλών αλλά ελάχιστοι εκτιμούν πως θα αποπληρώσουν

AEK1924.gr team

Σχεδόν οι μισοί επαγγελματίες είναι πρόθυμοι να ενταχθούν στη ρύθμιση οφειλών, αλλά ελάχιστοι εκτιμούν ότι θα αποπληρώσουν

Σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις- μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας, όπως προκύπτει από δική του δημοσκόπηση, θα ενταχθούν στη νέα ρύθμιση χρεών, αλλά πολύ λίγοι εκτιμούν ότι μπορεί να ανταποκριθούν με επιτυχία στην ολοκλήρωση της ρύθμισης (παλαιάς ή νέας).

Στην ερώτηση εάν έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, απάντησε «ναι» το 85% και σκοπεύει να ενταχθεί σε κάποια από τις νέες ρυθμίσεις, το 48%.

Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στην ολοκλήρωση της ρύθμισης (παλαιάς ή νέας), σύμφωνα με το τωρινό οικονομικό περιβάλλον και σύμφωνα με τους όρους των υφιστάμενων ρυθμίσεων, μόνο το 19% απαντά «ναι».

Πηγή: news247.gr

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->