25.12
06:55

«Υγεία, χαμόγελα, νίκες και ραντεβού το νέο έτος!»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, με γιορτινή διάθεση, blogαρει στο ΑΕΚ1924.gr, μοιράζει ευχές και ευχαριστεί τον κόσμο για την αμέριστη στήριξη του τη χρονιά που ολοκληρώνεται.

«Έπειτα και από τη νίκη της Κυριακής έρχεται περίοδος ξεκούρασης για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Παρόλο που δεν συμμετείχα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών νομίζω ότι όλα τα παιδιά δείξανε δίψα και θέληση για τη νίκη, δύο χαρακτηριστικά τα οποία θεωρώ ότι συνέβαλαν για να έχουμε ένα ευχάριστο απόγευμα.

Με τη σημερινή μας επαφή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνολική στήριξη σας, η οποία μας βοήθησε σε σημαντικό βαθμό στην μέχρι τώρα επιτυχημένη πορεία μας. Εμείς από τη μεριά μας, σε κάθε αναμέτρηση μπαίναμε στο γήπεδο με σκοπό πάντα τη νίκη και το καλό ποδόσφαιρο, έτσι ώστε πρώτα από όλα να πετύχουμε τους στόχους μας και στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε εσάς για την αμέριστη συμπαράσταση σας σε κάθε μας βήμα.

Οι γιορτινές μέρες έρχονται και με την ευκαιρία θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχηθώ σε όλους υγεία, ευτυχία και όλες τις δυσκολίες να τις ξεπερνάμε με θετική σκέψη και χαμόγελο.

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και ραντεβού νέο έτος!

Δημήτρης Κολοβέτσιος»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement