Όχι ότι έπρεπε να φτάσουμε στον τραυματισμό του Σαρικόπουλου για να συνειδητοποιήσουμε ότι η ενίσχυση της Βασίλισσας στο «5» είναι αναγκαία, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται επιτακτική ανάγκη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με παίκτη – βόμβα που θα κάνει εντύπωση στη μεταγραφική πιάτσα
Ένα ένα κλείνουν τα θέματα που αφορούν τη Βασίλισσα, αρχής γενομένης από τη συμφωνία με τον Καρλ Ίνγκλις η οποία ανακούφισε τόσο τους υπεύθυνους της ομάδας, όσο και τον κόσμο που πίεζε για την παραμονή του Καναδού.
Αυτό ήταν το καλό νέο της χθεσινής ημέρας, όμως το κακό δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Ζήσης Σαρικόπουλος τραυματίστηκε και οι πιθανότητες να αγωνιστεί την Κυριακή είναι ελάχιστες.
Η ΑΕΚ χρειαζόταν έτσι κι αλλιώς σέντερ και οι Κιτρινόμαυροι, όλο αυτό το διάστημα ψάχνουν την κατάλληλη επιλογή που θα ενισχύσει το ρόστερ και θα ταιριάξει στη φιλοσοφία της ομάδας.
Ο Γιώργος Τσιάκος είναι το μοναδικό 5άρι αυτή τη στιγμή στη Βασίλισσα και την Κυριακή θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει κόντρα στο Ρέθυμνο, ωστόσο στην Ένωση βρίσκονται σε εγρήγορση για την απόκτηση παίκτη, τον οποίο θέλουν να κλείσουν άμεσα, από τη στιγμή που υπάρχουν βλέψεις για καλή πορεία στο πρωτάθλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντράγκαν Σάκοτα έχει βρει τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και μάλιστα, ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι πολύ κοντά στη συμφωνία μαζί του, χωρίς ωστόσο να υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΚΑΕ, η οποία ακολουθεί και ορθώς την πολιτική να μην παίρνει θέση πριν πέσουν οι μεταγραφές.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement