Οι “πράσινοι” αποφάσισαν να δείξουν μερικές εξωαθλητικές πτυχές των ικανοτήτων τους για χάρη μιας εξαιρετικής πρωτοβουλίας του Stoiximan.gr και των νταμπλούχων Ελλάδας.
Στο διαφημιστικό σποτάκι ο Νίκος Παπππάς δεν καταφέρνει να πουλήσει ούτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, ο Έι Τζέι Σλότερ χάνει μέσα από τα μάτια του έναν πύργο από κουραμπιέδες, ο Αντώνης Φώτσης λέει κάτι σαν κάλαντα και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τραβάει τα μαλιά του με τις απέλπιδες προσπάθειες του Σέρχιο Μπατίστα να στολίσει ένα έλατο.
Γιατί γίνονται όλα αυτά; Διότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και οι συμπαίκτες του στηρίζουν με κάθε τρόπο την προσπάθεια που κάνει το “Χαμόγελο του Παιδιού” για να κερδίσει τον αγώνα της ανθρωπιάς.
Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς για να γίνετε συμμέτοχοι στην προσπάθεια είναι να στείλετε sms “Τρίποντο” στο 54020 (Χρέωση 2.46€/SMS). Γιατί να πετύχετε ένα Τρίποντο αγάπης, μαζί με την αγαπημένη ομάδα σας.
Πηγή: www.contra.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement