21.12
13:20

Σαμαράς: Εκλογή Προέδρου, διαπραγμάτευση και εκλογές στο τέλος του 2015

AEK1924.gr team
Σαμαράς: Εκλογή Προέδρου, διαπραγμάτευση και εκλογές στο τέλος του 2015
Advertisement

«Πρέπει να μην γίνουν εκλογές. Πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αβεβαιότητα», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο διάγγελμά του.

«Είναι εθνική υποχρέωση, να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας, να τελειώσουμε τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές και μετά -θωρακισμένοι οικονομικά και πολιτικά- μπορούμε να βρούμε το χρονοδιάγραμμα για εκλογές ακόμη και στο τέλος του 2015», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο της υποτιθέμενης σκευωρίας με τις καταγγελίες περί εξαγοράς βουλευτών. «Ζούμε ένα όργιο αστήρικτων κατηγοριών για δήθεν προσπάθειες εξαγοράς βουλευτών που πάντα διαψεύδονται» επισήμανε ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε ότι στο «όργιο» των αστήρικτων κατηγοριών κυριαρχεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους βουλευτές να μην υποκύψουν και να ακούσουν τη φωνή της συνείδησής τους.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->