Ο Καναδός μπόμπερ δεν πρέπει να χαθεί από τη Βασίλισσα και αυτός θα πρέπει να είναι ο βασικότερος στόχος των υπευθύνων, καθώς από σήμερα αν θέλει μπορεί να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του
«Πράματα και θάματα» έκανε στα Τρίκαλα ο Ίνγκλις, ο οποίος δεν τράβηξε και λίγα από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία τον προκαλούσαν φτύνοντας και βρίζοντας τον.
Ο Κάρλ Ίνγκλις ανατίναξε το σύστημα αξιολόγησης με τη χθεσινή εμφάνιση του, που λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στην ΑΕΚ κόντρα στα Τρίκαλα
Ο Καναδός πέτυχε 33 πόντους σε 36:40 λεπτά συμμετοχής, έχοντας 11/12 βολές, 2/6 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 11 ριμπάουντ, 10 κερδισμένα φάουλ, 5 ασίστ και 6 λάθη. Όλα αυτά υπό τεράστια πίεση να συγκρατηθεί στις προκλήσεις που δεχόταν κάθε φορά που πλησίαζε προς τη μεριά των οπαδών των Τρικάλων.
Οι… αφιλόξενοι, όπως αποδείχτηκε στο τέλος, γηπεδούχοι έφτυναν και έβριζαν τον Ίνγκλις σε κάθε ευκαιρία και μάλιστα όταν ο Σάκοτα αποφάσισε να τον περάσει στον πάγκο για να ηρεμήσει αποδοκιμάστηκε έντονα.
Ο Ίνγκλις έχει το δικαίωμα, βάσει του συμβολαίου του, από σήμερα να μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, κάτι που θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για την ομάδα να χάσει τον πρώτο σκόρερ της. Οι υπεύθυνοι πάντως αναμένεται άμεσα να έχουν επαφή με τον παίκτη, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να τον κρατήσει στην ομάδα.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement