
Μετά το ρεπό της η ομάδα κ20 της ΑΕΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και υποδέχεται στα Σπάτα την Επισκοπή με στόχο τη νίκη και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Με Νέα Ιωνία η κ17, με Τράχωνες η κ15.
Το τμήμα του Στέλιου Μανωλά πήρε ανάσες με το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον επιστρέφει στη δράση, μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άλιμο. Οι Νέοι υποδέχονται το Σάββατο το μεσημέρι στα Σπάτα την Επισκοπή, θέλοντας τη νίκη, ώστε να επιστρέψουν ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, εκμεταλλευόμενοι και το ρεπό της ομάδας των Τραχώνων.
Να θυμίσουμε ότι ο Μανωλάς δεν είχε στη διάθεσή του για μερικές ημέρες τους Τσέλιο, Καρβουνίδη, Γραμματίκα και Βλαχομήτρο οι οποίοι συμμετείχαν στις προπονήσεις της Εθνική Νέων, ωστόσο πλέον έχουν επιστρέψει στη διάθεση του προπονητή τους.
Με Νέα Ιωνία η κ17
Το τμήμα του Άγγελου Χατζόπουλο υποδέχεται στα Σπάτα τη Νέα Ιωνία, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στον Φωστήρα. Οι Κιτρινόμαυροι θα αγωνιστούν μετά το ματς της ομάδας Νέων, καθώς η αναμέτρησή τους κόντρα στη Νέα Ιωνία ξεκινάει στις 15.45.
Η Ένωση βρίσκεται στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς, έχοντας οκτώ νίκες και τρεις ισοπαλίες. Βέβαια, το στοιχείο που τραβάει την προσοχή τα 32 τέρματα που έχουν σημειώσει οι Κιτρινόμαυροι, ενώ έχουν δεχθεί μόλις έξι.
Στους Τράχωνες η κ15
Η ομάδα του Σταύρου Λέτσα θα φιλοξενηθεί από τους Τράχωνες για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. Μετά το 0-5 κόντρα στην Κηφισιά οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν ακόμα μια νίκη με πολλά τέρματα.
Ο πρώτος αγώνες ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε λήξει 8-0, με την ΑΕΚ να παίρνει μια επιβλητική νίκη. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στις 10 το πρωί.
Η Ένωση βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 25 βαθμούς, πίσω από τον πρώτο Απόλλωνα Σμύρνης που έχει 27.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO