
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός αρέσει στους Δέλλα και Μπάγεβιτς και είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για τον Γενάρη. Επαφές διαρκείας της Ένωσης με τον ποδοσφαιριστή. Δεν αποκλείεται κίνηση άμεσα
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που «τσέκαρε» ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο ταξίδι του στη Βραζιλία είναι ο Αλεξάντρο, τον οποίο μάλιστα ξεχώρισε και με την επιστροφή του παρουσίασε στους Δέλλα και Μπάγεβιτς.
Οι δύο άνδρες ενθουσιάστηκαν με τις ικανότητες του Αλεξάντρο και όπως γράφει η Ώρα, η περίπτωση του κερδίζει πόντους και αποτελεί τον βασικό στόχο της ομάδας για τον Ιανουάριο.
Η ΑΕΚ άλλωστε βρίσκεται σε διαρκή επαφή με την πλευρά του παίκτη το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει κίνηση για την απόκτηση του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO