
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, με επικεφαλή τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη. Διαβάστε όλες τις αποφάσεις.
Αρκετά είναι τα προβλήματα στην Μάνα ΑΕΚ, με τα τμήματα να κινδυνεύουν το ένα μετά το άλλο. Για το λόγο αυτόν η διοίκηση της ομάδας με επικεφαλή τον Ανδρέα Ανατολιωτάκη μίλησαν για όλα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.
Σχετικά με το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Δικεφάλου αναγνωρίστηκε ο λάθος σχεδιασμός του καλοκαιριού και από την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου ξεκινάει ο νέος σχεδιασμός με πρότυπο το γυναικείο τμήμα.
Από την άλλη πλευρά οι έξι παίκτες που δεν ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ αποτελούν παρελθόν, κάτι που συμβαίνει και με τον Ελγκέτα, με την ΑΕΚ να αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα τα νομικά δικαιώματα της στη δικαστική διαμάχη που θα επακολουθήσει χρησιμοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο.
Στο τιμόνι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης, ενώ θα υπάρξει και νέος γενικός γραμματέας. Παράλληλα θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία για στελέχωση της διοίκησης, η οποία θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα και θα έχει διάθεση για οικονομική ενίσχυση και χρόνο για δουλειά.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement