
Το κλίμα στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι εμφανώς κακό και δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα να υπάρξει επικοινωνία του Ανδρέα Ανατολιωτάκη με το τιμ.
Τα πράγματα στην Ένωση παραμένουν στάσιμα όπως και οι εξελίξεις και αν δε βρεθεί σύντομα κάποια λύση, τότε είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι αποχωρήσεις.
Από τον πρώην έφορο του τμήματος, Κώστα Σταματιάδη γίνεται προσπάθεια να έρθει σε επικοινωνία ο κ. Ανατολιωτάκης με τον Γιάννη Αρβανίτη και το υπόλοιπο τιμ.
Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα, με τους παίκτες και τον προπονητή να «παλεύουν» μόνοι τους και να βρίσκονται εν αναμονή κάποιας λύσης από την Ερασιτεχνική.
Εάν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη στα «φλέγοντα» ζητήματα της ΑΕΚ μέχρι την Τετάρτη, τότε οι παίκτες θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για να μιλήσουν για όλα όσα συμβαίνουν στο τμήμα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement