
Σχεδόν ενάμιση μήνα έχει να βρεθεί ο κόσμος στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει την ΑΕΚ και σήμερα αναμένεται τεράστια η προσέλευση με τους οπαδούς της ομάδας να ετοιμάζουν εκπληκτική ατμόσφαιρα για ακόμα μια φορά.
Στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΚ κόντρα στην Επισκοπή και η «δίψα» του κόσμου λαμβάνεται από τους Κιτρινόμαυρους μέσα από τα μηνύματα που στέλνουν είτε διαδικτυακά, είτε μέσα από συζητήσεις, είτε από τα ραδιόφωνα κτλ.
Στην Ένωση περιμένουν περίπου 15.000 οπαδούς της ομάδας στο ΟΑΚΑ, το οποίο ετοιμάζεται να ζήσει ακόμα ένα Κιτρινόμαυρο πάρτι, με τους φιλάθλους του Δικεφάλου να δίνουν για ακόμα μια φορά δυναμικό παρών.
Να θυμίσουμε ότι τα εισιτήρια ξεκινούν από 5 ευρώ, θα πωλούνται και εκτός του γηπέδου ενώ λειτουργεί και το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement