
Σύμφωνα με τον Τύπο της Βραζιλίας, ο Λούκα έχει συμβόλαιο με την Κρουζέιρο μέχρι το 2017, κάτι που περιπλέκει τα πράγματα σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του βραζιλιάνικου Τύπου ο Μιλοβάνοβιτς εκτός από τον Ροντρίγκο Πιμπάο, παρακολούθησε και τον Λούκα, ο οποίος άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης θα δώσει το παρών και σε άλλες αναμετρήσεις, ώστε να παρακολουθήσει ξανά τον Λούκα.
Αυτό που υπογραμμίζεται στο ρεπορτάζ ωστόσο είναι ότι ο Λούκα Κρισιμούμα δεν είναι δανεικός από την Κρουζέιρο στην Κρισιούμα, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2017, κάτι που θα δυσκολεύσει το ενδιαφέρον της Ένωσης.
Ωστόσο, από τη στιγμή που η περίπτωση του Λούκα αρέσει στην ΑΕΚ, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι θα εξετάσουν το τι ακριβώς συμβαίνει, πριν αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτησή του.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement