Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας υποδέχεται το Σάββατο στη Νέα Ιωνία την ΑΕΚ, με την Ένωση να εκδίδει ανακοίνωση στην οποάι τονίζει ότι λόγω της περιορισμένης χωριτικότητας του κλειστό δε θα διατεθούν εισιτήρια, αλλά θα μοιραστούν μόνο προσκλήσεις.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
«Λόγω της περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου της Ν.Ιωνίας (75 άτομα), δεν θα εκδοθούν εισιτήρια από το σωματείο ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ για τον αγώνα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ – Α.Ε.Κ. της Α1 Εθνικής Ανδρών αύριο Σάββατο 29.11.2014 και ώρα 18:30 . Θα εκδοθούν 75 ονομαστικές προσκλήσεις οι οποίες θα κατανεμηθούν στου συλλόγους ως ακολούθως: ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 55, ΑΕΚ 20.
Οι κάτοχοι των προσκλήσεων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα . Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00
Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όποιον δεν φέρει πρόσκληση.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην προσέλθουν στο γήπεδο αν δεν έχουν πρόσκληση».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement