27.11
11:26

Το ξενοδοχείο διώχνει 4 παίκτες της ΑΕΚ

AEK1924.gr team
Το ξενοδοχείο διώχνει 4 παίκτες της ΑΕΚ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΑΕΚ της Καρδιάς, καθώς σύμφωνα με το volleynews, το ξενοδοχείο που μένουν τέσσερις παίκτες της ομάδας, ζήτησε να αδειάσουν τα δωμάτια να δεν βρεθεί κάποιος από τους διοικούντες.

Το δημοσίευμα αναφέρει:

Οι δραματικές εξελίξεις συνεχίζονται στην ΑΕΚ καθώς ούτε απόψε εμφανίστηκε κάποιος από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής για να μιλήσει στους παίκτες και στον Χόρχε Ελγκέτα. Τα δυσάρεστα έγιναν απόψε στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας όπου μένουν τέσσερις από τους παίκτες της ομάδας.

Πρόκειται για τους Παγιάν, Πέτρογλου, Ραντούνοβιτς, Δημητρούδη. Ο ξενοδόχος τους ενημέρωσε πως εάν μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι (σ.σ χθες) δεν βρεθεί κάποιος από την διοίκηση της ΑΕΚ για να συννενοηθεί θα πρέπει να αδειάσουν τα δωμάτεια. Σύμφωνα με τον ξενοδόχο εδώ και τρεις μήνες δεν έχει πάρει ούτε ένα Ευρώ, ενώ τις τελευταίες ημέρες κανείς από την διοίκηση της ΑΕΚ δεν σηκώνει τα τηλέφωνα για να δεσμευτεί για την πληρωμή ή να δώσει κάποιο έναντι.

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->