27.11
11:50

Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα

AEK1924.gr team
Σε στριπτιζάδικο στη Μόσχα η Ρόμα
Advertisement

Ύστερα από την ισοπαλία με την ΤΣΣΚΑ, μερικοί παίκτες της Ρόμα θέλησαν να… ξεσκάσουν κάνοντας επίσκεψη σε strip club της Μόσχας. Δυστυχώς για αυτούς οι παραράτσι ήταν εκεί

Σαν να μην έφτανε στους οπαδούς της Ρόμα η ψυχρολουσία που δέχτηκε η ομάδα τους στο 93ο λεπτό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ (ισοφαρίστηκε 1-1)ήρθε λίγες ώρες αργότερα ένα ακόμα γεγονός για να αναστατώσει το ήρεμο κλίμα στο στρατόπεδο των “τζαλορόσι”.

Αυτό έχει να κάνει με την νυχτερινή εξόρμηση μερικών παικτών του Ρούντι Γκαρσία στο στριπτιζάδικο “Egoist Gold” της Μόσχας (είχαν πάρει άδεια από τον προπονητή τους για να αφήσουν το ξενοδοχείο), με τους ντόπιους παπαράτσι να τους παρακολουθούν και να τους απαθανατίζουν κατά την έξοδό τους από αυτό.

Οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι και Μάρκο Μποριέλο ήταν μεταξύ των παικτών της Ρόμα που θέλησαν να διασκεδάσουν, ενώ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην παρέα αυτή δεν βρισκόταν ο καπιτάνο της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι.

Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα πιο “άγρια”, όταν ήρθαν τετ α τετ οι παίκτες της Ρόμα με τους Ρώσους παπαράτσι, με τους πρώτους να ζητούν από τους φωτογράφους να διαγράψουν τις φωτογραφίες!

“Απλά ήθελα να κάνω μία βόλτα γύρω από την Κόκκινη Πλατεία. Ύστερα όμως αποφάσισαν να έρθουν εδώ και με προσκάλεσαν. Δεν έκανα τίποτα, ειλικρινά.

Απλά κοιτούσα και δεν ήπια καν. Μπορείτε να καταστρέψετε την οικογένειά μας”, φέρεται να είπε ο Ντε Ρόσι στους παπαράτσι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι λίγες φωτογραφίες κατάφεραν να διασωθούν…”.

 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->