Ο τραυματισμός του Νώντα Παπαντωνίου προκαλεί προβλήματα στον «άσο» με τον ίδιο να αισθάνεται καλύτερα, αλλά ούτε ως εκ θαύματος δεν θα προλάβει το ματς της Κυριακής με τον Κολοσσό
Ο νεαρός γκαρντ φαίνεται ότι γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο δύσκολα θα γλιτώσει τις 15-20 ημέρες αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, όσες δηλαδή χρειάζεται για να επανέλθει από τον τραυματισμό του.
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής δεν έχουν βγει, όμως στην Ένωση δεν υπολογίζουν στις υπηρεσίες του, αφού όπως όλα δείχνουν, ούτε με θαύμα δεν προλαβαίνει.
Ο Σάκοτα θα κληθεί να βρει λύσεις εκ των έσω, με τον Στέφαν Νίκολιτς να είναι ο μοναδικός «καθαρός» πλέι μέικερ της Βασίλισσας, ο οποίος θα πρέπει να σηκώσει το βάρος.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement