25.11
16:05

Ελάτε ΟΑΚΑ να γουστάρουμε!

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος «καρφώνει» στο προσωπικό blog του στο ΑΕΚ1924.gr και για… αρχή στέλνει μήνυμα για την επιστροφή της Βασίλισσας. 

 «Από εδώ θα τα λέτε συχνά πυκνά! Είμαι ενθουσιασμένος για το πάτημα που μου δίνεται μέσα από το ΑΕΚ1924.gr να μπορώ να έρχομαι σε επαφή και να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου. 

Η έλευση του καινούριου κόουτς έδωσε ένα επιπλέον κίνητρο στην ομάδα να αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει κάποιους από τους στόχους που έχει θέσει. Όσο περνάει ο καιρός να είστε σίγουροι ότι ΑΕΚ θα παρουσιάζεται συνεχώς καλύτερη και θα μπορέσουμε σιγά σιγά να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία που προσπαθεί να μας περάσει ο κ. Σάκοτα, για να καταφέρουμε το καλύτερο για τη Βασίλισσα.

Μέχρι στιγμής, έχουμε κάνει δύο σημαντικές νίκες τις τελευταίες δύο αγωνιστικές, οι οποίος εκτός από βαθμολογικά, μας βοήθησαν περισσότερο ψυχολογικά κάτι που είχαμε ανάγκη σαν ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα ο παράγων ψυχολογία δεν βρισκόταν σε καλά επίπεδα, λόγω της έλευσης και απομάκρυνσης παικτών όσο και της αλλαγής προπονητή. Για να αλλάξει η εικόνα μας και να παρουσιάσουμε ξανά αγωνιστική ταυτότητα χρειάστηκε χρόνος.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Η τελευταία νίκη στην Κηφισιά δεν νομίζω ότι θα σημαίνει και πολλά πράγματα, αν δεν πάρουμε τα ματς που πρέπει, αν δεν εμφανιστούμε συγκεντρωμένοι την Κυριακή κόντρα στον Κολοσσό.

Είμαι αισιόδοξος διαπιστώνοντας τη δουλειά που γίνεται καθημερινά και το πλάνο που υπάρχει στην ΑΕΚ, όμως βάσει του προγράμματος μας δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλαρώσουμε και να εμφανιστούμε ανέτοιμοι στη συνέχεια.

Με τον κόσμο στο πλευρό μας, αλήθεια γουστάρουμε να παίζουμε μπάσκετ στη Βασίλισσα. Μας συνήθισε από το ξεκίνημα να βρίσκεται παντού, να δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα και να μας επηρεάζει θετικά πάντα κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της. Την Κυριακή να είστε όλοι εκεί!

Θα τα λέμε συχνά

Ζήσης Σαρικόπουλος».

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement