Η ιστοσελίδα fx-newsπαρουσίασε τους πέντε λόγους που οι… 20 πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας κατέθεσαν προσφυγή κατά της κατασκευής του γηπέδου της στο ΣτΕ.
Αναλυτικά οι πέντε λόγοι:
1) Αποχαρακτηρισμός οικοπέδου
2) Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου οδών Φωκών & Αττάλειας
3) Χρησιμοποίηση δημοτικής περιουσίας χωρίς αποζημίωση στον δήμο
4) Τροποποίηση των όρων δόμησης
5) Αλλαγής χρήσης γης του οικοπέδου της ΑΕΚ, από χώρο στέγασης όλων των ερασιτεχνικών αθλημάτων σε χρήση μόνο για ποδοσφαιρικούς αγώνες και επαγγελματική αξιοποίηση του οικοπέδου.
Βέβαια για όλα αυτά υπάρχει και μια απάντηση, την οποία μάλλον δεν γνώριζαν οι πολίτες που κατέθεσαν την προσφυγή.
* Βάση του νόμου η ΑΕΚ υποχρεούται να παραχωρήσει στον Δήμο δασική έκταση ίση με αυτή που της δόθηκε
* Οι όροι δόμησης μειώθηκαν σε σχέση με τον προηγούμενο νόμο και είναι μικρότεροι από τους γενικούς συντελεστές της περιοχής.
* Το γήπεδο δεν θα χρησιμοποιείται μόνο για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά θα παραχωρείται και από την Ερασιτεχνική η οποία βέβαια θα έχει έσοδα από αυτό.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement