23.11
11:45

«Είμαστε η ΑΕΚ, μπορούμε τα πάντα»

AEK1924.gr team
Advertisement

Ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας γράφει στο προσωπικό blog του στο ΑΕΚ1924 για την ετοιμότητα της ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό και το μήνυμα που αυτή στέλνει ενόψει της πολυπόθητης επιστροφής στη Σούπερ Λίγκα που θα είναι πρωταγωνίστρια

«Πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό η προσμονή ήταν μεγάλη. Για όλους… Η πρόκληση να αποδείξουμε με πράξεις αυτό που στα λόγια μεταφέρεται, ότι δηλαδή είμαστε ήδη σύνολο ικανό να πρωταγωνιστήσει στη Σούπερ Λίγκα, απαιτούσε να βρισκόμαστε όλοι σε εγρήγορση και ετοιμότητα. Ήμασταν έτοιμοι!

Έγινε ένα πολύ δυνατό, συναρπαστικό και καταιγιστικό σε κάποιες στιγμές του παιχνίδι. Είχαμε απέναντί μας έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο. Μία από τις πιο ποιοτικές ομάδες της Ελλάδας η οποία είχε εξίσου με εμάς τη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες.

Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, είχαμε σε γενικές γραμμές πολύ ουσιαστική απόδοση, κατά το μεγαλύτερο διάστημα του ματς ελέγχαμε το ρυθμό, βγάλαμε ένταση στο παιχνίδι μας και ήταν γνώρισμά μας, χαρακτηριστικό και ελπιδοφόρο, η σωστή κυκλοφορία της μπάλας.

Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν κενά διαστήματα κατά τη διάρκεια των οποίων παραχωρήσαμε χώρο στον αντίπαλο, του επιτρέψαμε με δικές μας αδράνειες να δημιουργήσει φάσεις και δεχτήκαμε τα γκολ. Αυτό θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Οφείλουμε και ομαδικά αλλά και προσωπικά ο καθένας από εμάς, να διαβάσουμε τις συγκεκριμένες φάσεις και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη.

Αυτή η νίκη θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί και ως και μία ένεση ψυχολογίας για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Μας ενισχύει με αυτοπεποίθηση και όπως και να το κάνουμε, είναι ένα αποτέλεσμα που αρμόζει στο προφίλ, στην ιστορία και στις δυνατότητες της ΑΕΚ.

Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε εξαιρετική ποιότητα και ότι σίγουρα δεν είναι η πραγματική θέση μας στη Β΄ Εθνική. Δημιουργούμε σύνολο το οποίο θα διαδραμάτιζε πρωταγωνιστικό ρόλο και στη Σούπερ Λίγκα. Αλλά αυτά τα αφήνουμε για του χρόνου. Ως τότε θα προέχει η επίτευξη του στόχου, η μεγάλη επιστροφή.

Είμαστε η ΑΕΚ, δεν φοβόμαστε!

Δημήτρης Κολοβέτσιος»

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο Twitter

Advertisement