Ο Δημήτρης Χατζόπουλος παρέλαβε το βραβείο του για τον ρούκι της σεζόν και μίλησε για τα όνειρα και τους στόχους του.
Aναλυτικά όσα δήλωσε στο «Novasports» :
«Είναι πολύ σημαντικό για μένα η κατάκτηση αυτού του τίτλου. Κατάφερα να αναδειχθώ μέσα από την περσινή Volley League. Είναι πιστεύω ένας τίτλος που έχει ανταμείψει τους κόπους μου και θα με βοηθήσει στο μέλλον.
Το Έπαθλο Novasports αποτελεί ένα κίνητρο για τη συνέχεια καθώς με βοήθησε να αναδειχθώ και μου δίνει να καταλάβω πως μπορώ να πάω ακόμα ψηλότερα.
Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι η συμμετοχή μου με την Εθνική ομάδα των Ανδρών. Να πάμε όσο γίνεται ψηλότερα για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο.
Το έπαθλο το αφιερώνω στους γονείς μου που βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα μου, με βοηθούν σε ότι κι αν μου συμβεί. Πάντα με στηρίζουν για ότι καλύτερο».
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ
Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News
Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook
Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram
Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube
Βρείτε το AEK1924 στο TikTok
Ακολούθησε το AEK1924 στο X
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Advertisement