
Ο Γιώργος Γαλιώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και ξαναπάτησε παρκέ, συμμετέχοντας στις προπονήσεις του Κοροίβου εν όψει Πανιωνίου.
Μην χάνεις νέα της ΑΕΚ. Ακολούθησε το
στην Google
ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ AEK1924 ΣΤΗΝ GOOGLE
Μετά από δύο σερί εντός έδρας νίκες, ο Χάρης Μαρκόπουλος είχε ένα ακόμη ευχάριστο μαντάτο. Ο Γιώργος Γαλιώτος επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά τους μυΐκούς σπασμούς που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες δέκα ημέρες, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του νεαρού προπονητή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.
Ο θηριώδης σέντερ πάτησε παρκέ και σταδιακά θα ανεβάζει ένταση στην προπόνηση, με στόχο να είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τους “κυανέρυθρους”. Εκεί όπου ο Κόροιβος θέλει να κάνει τρεις τις σερί νίκες του και να αφήσει ακόμα πιο πίσω του τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.