18.11
07:00

Δεν τους επηρεάζει τίποτα

AEK1924.gr team
Δεν τους επηρεάζει τίποτα
Advertisement

Κανονικά συνεχίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ την προετοιμασία τους για την επόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, αγνοώντας το ότι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί εάν θα υπάρξει αγωνιστική δράση ή όχι.

Χωρίς ματς έχουν μείνει εδώ και δύο εβδομάδες οι παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο ρυθμός των προπονήσεων έπεσε.

Μάλιστα, όλοι στα Σπάτα προπονούνται και δουλεύουν σε δυνατούς ρυθμούς, ξεχνώντας όλα όσα συμβαίνουν στην ΕΠΟ, η οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα εάν θα πραγματοποιηθούν τα ματς της ερχόμενης αγωνιστικής ή όχι.

Αυτό ακριβώς ζήτησε και ο Κολοσσός από τους παίκτες του στην χθεσινή πρώτη προπόνηση μετά το ρεπό. Να παραμείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, να συνεχίσουν τις προπονήσεις σαν να έχουν ματς το σαββατοκύριακο, ώστε να μην χάσουν το καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκονται.

Βέβαια, ο Δέλλας θέλει να μάθει το συντομότερο δυνατόν τι θα συμβεί και αν η ΑΕΚ θα αγωνιστεί τελικά, ώστε να φτιάξει το πρόγραμμα της ομάδας, χωρίς να του το χαλάσουν για ακόμα μια φορά οι αλλαγές της τελευταία στιγμής. 

Διαβάστε όλο το άρθρο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ AEK1924 ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ

Όλα τα νέα της ΑΕΚ στο Google News

Κάνε Like στην σελίδα του AEK1924 στο Facebook

Κάνε follow το AEK1924 στο Instagram

Παρακολούθησε τις εκπομπές και τα βίντεο του AEK1924 με ένα subscribe στο YouTube

Βρείτε το AEK1924 στο TikTok

Ακολούθησε το AEK1924 στο X

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Advertisement

 

-->